Vilka matcher castas?

Regionkvalet börjar 26:e och det är förstås inte helt enkelt, för det är SÅ mycket fantastiska matcher att följa och därför måste vi ju ha en prioordning på hur vi ska kommentera dem.

Grundprioriteringen kommer att vara såhär:

1. Alliance
2. Crescendo
3. 4p5

Det är nästan ingen idé att prioritera något mer lag eftersom det är så mycket matcher att det räcker, men i den mån det går ska vi också kolla på Loda’s stack. Förklaringen till varför vi valt detta är simpel. Vi har helt enkelt behållt fokus på Alliance eftersom det är ett lag som kanalen bygger mycket på. Crescendo är delar av gamla Alliance, och 4p5 är det lag som vi lärt känna på slutet i kanalen. Läs gärna om dem här vid intresse. Varför inte Lodastacken kanske någon tänker, och det är en rimlig frågeställning. Det finns inga jättebra argument till det, förutom att vi redan lärt känna de andra lagen, och att Comewithme sällan är med i seriösa lineups. Jag kan dock ha underskattat seriösheten i den här lineupen.

Prioriteringen kan ändras om:

Ett lag blir färdigt för slutspel alternativt ett lag fått för lite poäng och inte längre kan kvala.

Såhär är planen i alla fall just nu:

kvalmatcher
Som ni ser är det fullspäckat med feta matcher, och ibland kan det hända att det blir tight att hinna med att både avsluta en match och hinna med och följa hela draften. Det beror på att matcherna spelas på rullande schema men i två olika linjer, dvs vissa matcher kan börja samtidigt medan andra matcher väntar på varandra. Det kommer ständigt att vara två matcher live samtidigt. Här kommer prioriteringar att göras naturligtvis, är det väldigt ojämt i den matchen vi tittar och det verkar orimligt att den matchen kan sluta på ett annat sätt kanske vi byter osv.

Syftet är hela tiden att täcka så mycket av spänningen som möjligt, och blir ni besvikna över att just erat lag inte blir sett i just en situation, förstå att jag sitter på en väldigt svår sits att göra prioriteringar, det är ingen enkel match men jag kommer alltid att försöka göra det på ett så bra sätt som möjligt.

Ge gärna feedback, och önska gärna matcher så ska jag göra mitt bästa. Dyker du upp i kanalen och ”fel” match blir castad enligt dig, smyg iväg tillfälligt och titta på den matchen och kom gärna tillbaka. Jag kommer casta 12 timmar per dag ungefär, och jag kommer inte att ha någon matpaus eller liknande, så all typ av uppmuntrande kommentarer är att föredra i chatten.

Det är inte lång tid kvar. Nu kör vi strax!

Kommentarer är stängda.