Om mig

Kontaktuppgifter: Kim Larsson papadrayich@gmail.com / 073-0299448

Författ…eh Bokskrivning
Det är ännu en bit bort att kalla mig själv författare, men jag har gett ut en bok. Den heter ”Sven var aldrig från Yttermalung” och finns i de flesta ljudboksappar och på de flesta sidorna för att beställa. Länk i menyn är till adlibris (Uppe i högre hörnet)

Gaming/E-sport
Jag heter Kim och har mångårig erfarenhet inom gaming och e-sport. Har själv spelat professionellt under en period av min liv, men efter det har jag kommenterat, analyserat och producerat e-sport på olika sätt. Jag har jobbat mestadels framför kameran med t.ex E-sport SM, Dreamleague och mina eget producerade event t.ex Manila Major. Då har det framförallt handlat om att organisera kommentera och analysera Dota2. Men jag har också jobbat med att kommenterat CS-GO. Språket har primärt varit Svenska, men jag behärskar Engelska också. Bakom kameran har jag mindre erfarenhet, men mina styrkor är framförallt intervjuer och deltagande i den kreativa och organisatoriska processen. Exempel på arbeten jag gjort bakom kameran är inslagsproducent åt Dreamleague och planering av diverse events som jag själv har producerat senare.

Jag har varit med och startat upp två e-sportsutbildningar, Hagströmska gymnasiets E-sportssatsning och Kreativ E-sport på Leksands Folkhögskola där jag arbetar nu.

Utöver ren e-sport har jag också mångårig erfarenhet från att syssla med Twitch, och har klarat mig 5 år enbart på att jobba med min egna stream. Sysslat en del med föreläsningar också. Jag har pratat om värdet med e-sport. Hur man kan använda E-sport som inspirationskälla men också föräldrafrågor kring gaming och hemmasittande.


Diabetesreversering
Hemsidan har jag drivit i snart 5 år där jag skrivit om reversering av typ2-diabetes. Jag har fungerat som en inspirationskälla och delat mycket egna erfarenheter och tolkningar av vetenskap till fördel för att hantera sin diabetes utan medicin. Efter deltagande i programmet Fråga Doktorn har jag också fått mycket förfrågningar kring enskild handledning och hjälp med diabetes. Jag jobbar också med rådgivning till vårdgivare inom den här genren.

Uppdrag jag tar på mig
Konsultering föreläsningar och kurser. Individuell handledning och coaching inom gaming och diabetesreversering.

Frågan är alltid fri om du behöver mig för något uppdrag. Skicka mig ett textmeddelande eller ett mail för att vara säker på att nå mig. Du kan givetvis också ringa men är inte alltid tillgänglig.

Bild från Siljannews.se (På mitt ordinarie arbete)Bild från Dreamhack (Hosting av Fortnite event)

MEDIA

Esport
https://sverigesradio.se/artikel/7151932
https://leksand.fhsk.se/utbildningar/allman-kurs-kreativ-e-sport/
https://www.siljannews.se/leksand/e-sport-pa-schemat/

Diabetes
https://www.netdoktor.se/diabetes/artiklar/sa-fick-kim-larsson-35-kontroll-over-sin-diabetes/
https://sverigesradio.se/artikel/6821287
https://www.dalademokraten.se/artikel/fick-bukt-med-diabetes-typ-2-utan-medicin-vi-kan-paverka-var-halsa
https://www.svtplay.se/video/30764510/fraga-doktorn/fraga-doktorn-sasong-27-tema-diabetes-typ-2