PODCAST om TYP2-Diabetes

Jag och Kerstin Brismar (Professor, Författare, Läkare inom Diabetes) har startat upp en podcast. Kerstin är oerhört driven i att informera och hjälpa människor med typ2-diabetes och har enorm erfarenhet. Vi har bestämt oss för att kampera ihop, kanske för att vi fattade tycke för varandra under inspelningen av ”Fråga doktorn” som vi båda var med i för ett par år sedan. Vi kommer att diskutera myter, forskning och annat återkommande under förutsättningen att det uppskattas av er som tittar eller lyssnar.

Syftet med våra samtal är att sprida kunskap om diabetes i så stor utsträckning som det bara går, och hjälpa människor att få kontroll över sin sjukdom. Ni får gärna dela programmet vidare till era vänner och bekanta.

Detta är ett pilotavsnitt – så det innehåller några tekniska tabbar och saknar grafisk profil och lite annat. Detta kommer att förbättras under resans gång. Hoppas verkligen ni tycker om innehållet, och att ni lämnar era tankar om vad ni skulle vilja att vi tog upp i programmet!

Programmet finns på spotify här : https://open.spotify.com/show/5XHNcZxuNQVMAZ0m2P8mAN?si=f6b64c73d942448a
Det finns också i filmformat på Youtube här : https://www.youtube.com/watch?v=Rs_Upx2fLNo

photograph of text on a red surface
Photo by Anna Tarazevich on Pexels.com