TI-Kval – Schema och upplägg!

Nu är det snart dags. Onsdag 7/6 sätter vi igång! Första matchen börjar 11.00 och det betyder att streamen kommer att ligga live från ungefär 10.45

Castinggänget består av Truls, Teddiuz, Hyddae och Blewd. Det är klart att Ted och Truls är på plats från Onsdag. Hyddae kommer först in på Fredag. Vi får se när Blewd dyker upp förhoppningsvis från start.
Vi kommer att ha soffdiskussioner och analys mellan matcherna, och kommentering av samtliga matcher i olika konstellationer.

Prioritering av matcher
När det är schemakonflikter så kommer vi generellt att prioritera utslagsmatcher, matcher som på pappret är jämna, matcher som har större andel Svenska spelare och matcher som chatten föredrar att se på. Så gör din röst hörd via twitter, twitch eller andra sociala medier vad du vill kika på.
Vi har en schemakonflikt imorgon, där väljer vi Chicken fighters. (11.00)
Så första dagens schema blir såhär:

Dag 111.0014.0017.0020.00
Sänds: CF vs NBHViking vs OGTundra vs BrameSpiderpigs vs Liquid
Sänds ej:Nigma vs Hellbearsmashers

Dray tänker om matcherna:
Chicken fighters vs No Bounty Hunter – CF var så taggade inför DPC säsongen men fick inte alls ut det som dom hade potential till och jag tror det finns mycket vinnarlust i detta laget efter det. Med vissa förändringar så har man förhoppningsvis hittat formen. Man bör kunna ta NBH i den här serien, men jag tror man tappar en karta. 2-1 CF

Nigma vs HB : Den här matchen sänder vi ej till förmån för Chicken Fighters. Nigma bör kunna promenera över HB här, allt annat vore en jätteskräll. Visst har Nigma varit trötta och det märktes i ESL Summer, men detta är TI-kval. Dom kommer vara så redo för detta.

Vikings vs OG : OG har allt, rutinen, spelarna och dom har gjort detta förut också dvs slagit sig från underläge hela vägen till en vinst i ti. Dom är duktiga när det väl gäller. Samtidigt har Viking allt att bevisa och det syntes senast på ESL Summer att man inte går att underskatta. Jag tror att Viking kan ta en karta och hota OG här. Men OG vinner i slutändan med 2-1

Tundra vs Brame: Kvällens roligaste match tror jag. Den har potential att bli riktigt full fart och jämn. Jag gillar båda lagen och har ingen favorit, men tror att Brame med sitt agressiva spel kan styra dessa matcher, får dom göra det så kommer dom vinna. Får Tundra styra matcherna vinner dom. Men, det är upperbracket, och Brame behöver kniven mot strupen för att vara som bäst. Jag tror Tundra vinner 2-1

Spiderpigs vs Liquid : Liquid har haft det slitsamt i några turneringar som varit offline, och inte riktigt hittat den där toppformen. Spiderpigs å andra sidan var övertygande i lowerdivision dpc. Men jag tror inte det spelar någon roll här. Liquid vinner 2-0

Vi håller på att göra i ordning i källaren, Ted är redan taggad.