Spännande saker på gång!

Jag har känt ända sen jag fick diabetes att det finns så mycket information och strategier som människor saknar, och min drivkraft har hela tiden varit att försöka sprida den informationen. Det är superroligt men samtidigt känner jag att det är väldigt lite jag kan göra helt själv. Även om jag varit med i TV-program och Radio så har jag liksom inte känt att det riktigt varit nog. Jag vill göra mer!
Har fått en del förslag från företag på vad man skulle kunna göra, men har inte riktigt känt som att det varit rätt. Förrän nu!

En person som jag känner väl sen tidigare har etablerat något som jag tror på, och det kändes verkligen som att jag ville vara med på ett hörn. Därför kan jag stolt meddela att jag från nu kommer finnas med som ambassadör och bollplank för Chronos.se. Det känns skitroligt att få vara med och påverka och på riktigt hjälpa personer som har problem med sin diabetes. Många hävdar ju att dom inte riktigt får den tiden dom behöver med sin vårdgivare, och här finns en toppenmöjlighet att få mer rådgivning och en ordentlig vårdplan som baseras på patienten och inte bara strategier som inte alls passar alla. Så jag är taggad på att representera chronos på den här resan mot ett friskare diabetes-Sverige. Jag tänker att om man bara kan hjälpa en patient så att dom undviker att hamna på dialys så har man gjort ett jättejobb ekonomiskt, men på individuell nivå är det ju otroligt när människor får mer energi, eller känner mer trygghet i sin kropp och sin hälsa.

Det finns så mycket potential i varje människa att göra så mycket för sin sjukdom, eller för att slippa sin sjukdom, det gäller bara att alla får möjligheten att upptäcka det!