Alliance i Major

På grund av rådande omständigheter i livet så kommer jag att hoppa över majorn med Alliance. Det låter förstås lika illa i era öron som i mina. Men jag har varit superupptagen och haft enormt mycket för mig med mina nya uppdrag, jag jobbar ju med både folkhögsskolan och vi har ju startat familjehem, så jag behöver faktiskt ta igen mig. Däremot kommer Truls ”Truls” Truls att ta hand om er. Även känd som Archipelago. Han styr Alliancematcherna.

Jag kommer att kika, och vara peppad, men behöver ta helgen till att vara ledig.

Det kommer vara väldigt obekväma tider, men tanken är att vi kör repriser också under dagen. Pass på att första matcherna är 03.00 på natten.

Tror det kan bli riktigt spännande, och Alliance är väldigt nära att slå över till att vara ett av topplagen. En gissning, lite vågad kanske, är att det finns en del fina odds att tjäna stålars på under eventet. Särskilt med Alliance. I många matcher kommer dom (eventuellt orättvist) att ses som underdogs. Dock har Alliance en riktigt tuff grupp, och deras första match är mot VP vilket kommer bli riktigt tufft.

Betta gärna med betspawn som supportar kanalen.

KualaLumpurMajor