Ett event i storstaden

Det var faktiskt en hel hög av blandade känslor under Red Bull EWKND som gick i helgen i stockholm. Det var pirr och glädje mest, och det behöver man ju. Eller i alla fall jag.
Hade med mig min son neröver, han har egentligen väntat sen han var tre år gammal på att kunna följa med mig på event. Problemet med att ha med sig ett barn är att på en liveinspelning så går ju sändningen först. Visst skulle jag nog bryta sändningen om det verkligen var så att mina barn behövde mig – men man vill ju inte sätta sig i en sån situation naturligtvis. Därav har ungarna inte fått vara med själva ännu, men nu var det dags, och det var jävligt mysigt.Vi har ätit middagar och förfettat våra levrar, eller i alla fall jag, och träffat intressanta människor och varit i vuxenmiljöer.

Samtidigt hade jag Mats med mig, och egentligen för första gången i den här typen av roll. Han gick under arbetsnamnet sidekick, men det är inte riktigt så jag ser det. Mats och jag går nog in i ett sånt här jobb som jämlikar, och gör ungefär lika mycket var. Men jag hade lite mer trådarna då jag skött dem tidigare under metro magazine.

Upplägget på studion var casual, vi skulle inte skapa skitnödighet eller vara perfekta på något sätt, vilket är ett lugnande besked när man bjuder in mig och Mats, men samtidigt försöka att hitta lit dynamik och djup i intervjuerna. Jag upplevde att vi gjorde det också, givetvis med varierande grad. Men samtliga som kom till studion har sin sak att erbjuda. Jag har en tendens att bli förälskad i människors positiva sidor efter såna här intervjuer, och detta event var inget undantag. Orb har en otrolig energi som jag gärna skulle vilja dela med honom, Roxxy och Majpaj som är stencoola, Emilia med sin superresa, Slop3 med sin rutin. Clea med sin personlighet, och Rebecca och Fiona som har en oerhörd respekt med sig. Jag tror inte bara för att de lyckats bra inom musiken men dom är tunga på något sätt. Jag gillart!

Mikaela från racingen – inte rallyn – också ett kapitel för sig. Omöjlig att inte gilla.
Men efter ett sånt här event så vill jag bara göra mer sånt. Mer intervjuer, jag älskar det. Gärna djupare, gärna längre, gärna känsliga ämnen, tramsiga ämnen, egentligen vad som helst. Det är en ynnest att möta människor på det sättet. Visst det är mitt i rampljuset, men på något sätt känns den utmaningen att få veta något om dessa spännande individer, och under det rampljuset, jävligt roligt. Så boka mig gärna mer, tänker jag högt!

Kom hem till dalarna på Söndagen, det är idrott, familjehemsbarn, barn, frun, och ännu mer idrott som gäller. Jag är sugen på att spela också, och att casta. Tur att dygnet har 24h. Men hälsan får lov att gå först, så jag är fortsatt rädd om mig.

Videomaterial från eventet kommer att dyka upp, ni som verkligen inte kan vänta kan nyttja sändningarna från twitch.tv/metroesport och ta materialet därifrån. Det är värt att se intervjuerna tycker jag!
Vi ses!

45367211_10157112368168623_7628717453706526720_o