ESL med Alliance runt hörnet!

I veckan, närmare bestämt imorgon Tisdag börjar ESL och svenska Alliance kommer ju att vara med. Som ni förstår blir det också kommenterat från min kanal. Det blir dock med en viss modifikation, då jag inte kan börja förrän 13.00 tisdag och onsdag. Det går inte att påverka tyvärr. Men, vi kör igång då, och första matchen är mellan Alliance och Mineski. Formatet är BO2.

Vi får se vilken form Alliance har. Efter Vegas kändes det lite oklart vart nivån ligger. Jag upplever att det likaväl kunde varit så att nivån var hög, men motståndet tufft, som motsatsen dvs att det var lägre nivå.

Eftersom matcherna sänds dagtid kommer jag försöka att anpassa castandet så att ni kan enkom lyssna (för er som är på jobbet, eller i skolan) om ni vill det. Det är min målsättning i alla fall.

Ett hett tips gällande betting är att kika på 2:0 resultat. Det har en tendens att bli mycket 1-1 tippningar, och 2:0 kan ge rätt fina odds. Dina bets gör du förstås på betspawn

Matcherna som castas hittar du under schema
lrNDiCfz