The Final Tribe i semifinal

Tyvärr har jag inte haft möjligheten att följa dag1 från Las Vegas mer än via twitch och väldigt sporadiskt, men har ändå kunnat se att man rett ut tre stycken vinster för TFT. Det innebär att man har satt sig själv i semifinal inför kvällens matcher. Matcherna kommer börja 21.00 (Cirkatid, ärligt talat kan de likaväl börja senare) och jag kommer att följa matcherna via min kanal.

TFT kommer att spela mot Serenity, som absolut har ett namnkunnigt lag och skött sig bra i tuneringen. Men här ska vi absolut inte räkna ut TFT, i skrivandets stund (13.45) får man tillbaka 2.1 ggr pengarna på TFT, vilket är bra odds med tanke på hur de presterat under tuneringen. Oddsen kommer från Betspawn

Min gissning är att denna matchen blir tuff, vinner man den så vinner man tuneringen tror jag dock. Jag hoppas på 2:1 till TFT, men jag tror att TFT behöver hitta in i matchen snabbt. Jag gissar att de förlorar första kartan.

600px-The_Final_Tribe_Logo.png