TFT.Era intervju

Efter 7 matcher mot Mad Lads så fick jag byta några ord med Era. TFT är nu klara för Thailand efter att ha vunnit BO5:en mot MadLads men deras resa mot Kina Majorn är ännu inte färdig. Det krävs att man åtminstone vinner en karta mot Kinguin, kanske två, beroende på hur deras prestationer ser ut i det närmaste.

Ställningar i Supermajorkvalet är såhär (Övriga lag har ej möjlighet att kvala längre):

Lag  P W D L Matcher kvar
Final Tribe 7p 3 1 0 1
Kinguin 5p 2 1 0 2

Nästa casting kommer jag att köra LOTV vs KNG 21.00 Måndag. Vi hejjar självklart på Waga och Eeskil i den matchen, av flera skäl. Sen är den enda matchen som är kvar alltså KNG vs The Final Tribe Tisdag 18.00

Hoppas ni gillar intervjun. Stötta gärna vårt nya Svenska lag genom att följa dem på twitter

Titta på Era intervju från DraySWE på www.twitch.tv