Liten uppdatering

Hej!

Jag är totalt fördärvad. Längesen jag känt mig såhär sjuk som jag gör nu. Jag är dock man så kanske inte jätteförvånande.
Egendiagnos: Bihåleinflammation. Har legat på ungefär samma ställe i tre dagar nu. Tittar på latinska serier och har fått i mig lite glass. Jösses…
Vill ni hålla mig på gott humör skicka gärna Snaps (drayich) med lite hälsningar. Det behövs, jag är djupt nere i en tyckasyndommigsjälv episod.

Dota2
Alliance och TFT kommer att spela lite tuneringar i det närmaste här. Bland annat  GESG Thailand. Det är fyra lag från Europa med i det kvalet. OG Alliance TFT och KNG. OG börjar med att kriga mot Alliance. Detta är om en vecka så måste ju vara på fötter då.

Det är även öppet kval till helgen för både TFT och Alliance, och jag tänker att vi kan spela/casta och ha det som grej om jag bara är någorlunda frisk.

Podden spelas in på Torsdagar, och jag vet inte om jag kommer fixa det denna veckan. Då kanske det istället blir via skype eller liknande. Hoppas på det bästa! Tack alla som stöttar via patreon förresten, häng gärna på och gör det du också. Vi är på avsnitt 60 så det känns jävligt ballt, är inte så långt till 10+ nu!

Träning är nog väldigt bra för mig att jag får vila från nu. När man tränar mycket så blir det nästan en klåda i kroppen att inte träna, så nu får jag acceptera det, och vila lite ömmande underarmar och konditionen. Det är frustrerande, men jag tänkte passa på att byta schema efter detta. Gå över på 5×5 upplägg med grundövningar, variera överkropp och underkropp. Sen tänkte jag tagga till lite extra, utnyttja att motivationen kommer tillbaka efter ett uppehåll.

Streaming är det som gör mig allra mest frustrerad just nu dock. Efter ett jättelyft i streamen så blir jag helt afk, och det har jag egentligen inte tid med alls. Men nu får jag bara ta ett par tusen djupa andetag och acceptera att sånt är läget. Ska också planera lite tydligare hur träning/spel vardagen ska se ut, så att ni vet bättre när ni kan dyka upp för att se det ni vill se.

Subträffen blev jättetrevlig. Mycket fint folk som dök upp, lite quiz och härlig stämning. Kappabarfolket var schyssta, och jag är nöjd med kvällen. Det kanske inte var den bästa subträffen hittills men absolut inte den sämsta heller. Vi ska redan nu börja fundera på vart vi ska vara näst gång. Förslag? Nej Albon. Nått annat? 😀

Så när kommer du tillbaka då? Jag blev sjuk i söndags, somnade 18.00 på soffan, och mår egentligen inte bättre, men är lite piggare. Så jag kan nog inte lova något alls som det ser ut nu. Kommer tillbaka med mer energi och mer frysyr så snart som det går.

Efter två år, 40kg mindre vikt, och träning samt en helt annan mental stabilitet. Klart att det påverkar sjukdomen.
Efter två år, 40kg mindre vikt, och träning samt en helt annan mental stabilitet. Klart att det påverkar sjukdomen.