Påsklov, snart operation och DAC

Jag fick en kommentar om att jag borde tänka över hur jag jobbar. Det är precis det jag gör mina vänner. Jag prioriterar på ett annat sätt, och det är verkligheten. Det blir inga 250 timmars månader nå mer, och därmed basta! Jag fixar inte det, och väljer att inte fixa det heller. När det gäller DAC så kände jag dels att replaycast intresset var svalt, och dessutom väldigt hackat och malet, då jag har ungarnas påsklov att ta hänsyn till (behövde iaf en dag till dem, blev flera dock) och sen har jag min inspelningsdag i stockholm också. Det är vad det är, och ibland kommer jag att deprioritera vissa turneringar också. Jag har kört ett jättegäng på rad, och är rätt sliten.

Min dagliga dos av morfin är fortfarande hög, och jag har haft ett rejält återfall under den här veckan i smärta. Tyvärr får jag väl säga. Tur dock att jag ska opereras på fredag, så får jag hoppas att det här problemet försvinner för all framtid. Jag kan inte påverka det till 100% – bra kost, motion och sömn kan göra det riktigt bra, och sen ett toabesök så är det helt kört igen.

Den här kommentaren, tillbaka till den, tyckte att jag inte borde skriva om diabetes på min blogg. Försök att förstå att min blogg tillhör hela mig, både spel och det jag sysslar med annat, och jag läser en del av eget intresse om diabetes, och delar med mig av det på forum som är kopplat till just diabetes. Det är en del av mitt liv, och jag kommer fortsätta med det. Fått ett jätteuppryck på sajten faktiskt, med över 50 000 läsare per vecka. Superkul!

Men, nu är det subträff på Lördag. Så helgen blir det ingen streaming heller, så det har legat lågt. Imorgon (Torsdag) dock tänkte jag tagga igång igen, och försöka att sända i alla fall minst träning + spel. Med lite tur kanske jag kan sända radio och pod också. Vi får se.

Hang in there!

Kimverandakim2