Jakarta Minor

TFT har 3 matcher, två av dessa förluster.
Man har spelat 5 kartor och vunnit två av dessa, förlorat tre. Men förlusterna har varit mot Fnatic (rankat 11 när det gäller TI poängen) och VGJ.T (rankat 6:a i poängen) – vinsten kommer mot DC som inte har tagit sig in på listan.

Ska vi kika på prestationerna så tycker jag första gamet mot VGJ.T var ett riktigt gott formtecken. DC matchen var helt okej, stundtals får man verkligen se Pablo i den bo3n. Sista matchen mot Fnatic upplevde jag att var rätt så jämn till att börja med, men Era och Jonas hade lite svårt att komma in i matchen. Kanske Era framförallt. Men någon form av total utspelning eller liknande har vi inte sett. Vi har sett ett TFT som krigar. Det är där vi vill ha dem.

Nu till morgondagen. Ska vi spela Dota2 på pappret så vill jag se TFT vinna två matcher imorgon. Matchen mot RRQ är jag mest orolig för eftersom det är en BO1. Men TFT bör vinna den matchen, och sen även slå infamous tycker jag. Förhoppningsvis sker detta, då kommer TFT att erhålla minst 30 poäng till TI-listan, vilket är småpotatis men fortfarande en viktig detalj, att börja komma in på den listan så snart som möjligt är ett slags ställningstagande. Jag tror att den delen av turneringen är mest gynnsam för TFT också. Slipper både fnatic och EG på andra sidan, och även om VGJ.T slog TFT i början av Jakarta så tror jag inte att de kan gå in med 100% säkerhet att de ska slå TFT igen i en BO3. VI får se imorgon. Första matchen kommer att börja lite efter 05.00 på morgonen – jag går upp kvart över fem. Sen kommer jag att gå och lägga mig igen för att köra nästa match runt 11 om dom nu vinner.

Vi ses då hoppas jag!

blepp