Perspektiv

20180302_122551

 

Det är fan helt otroligt

 

För två år sedan låg jag i överslafen i stugan vid Grövelsjön och tänkte att jag borde byta till den under. Mina fötter gjorde så fruktansvärt ont att jag hade 33år gammal svårt att ta mig ur sängen. 140kg tung och med värk så att jag inte kunde röra mig. Gick inte att träna. Jag sov middag mest varje dag typ i 7-8års tid. Inte av njutning utan för att jag var helt slut.

Jag åt citalopram, lyrica, och annat smått och gott. Värk, utmattad. Idag ligger jag i samma överslaf. I samma hus. I samma kropp. Jag är trött idag också men för att jag åkt 10km på skidor.

På två års tid har jag slutat med alla mediciner. Gått ner 40kg och har ingen värk alls. Jag är stark, glad, pigg och frisk.

Fyfan vad nöjd en kan vara.

 

För er som just insjuknat läs detta – låt inte någon säga att det inte går. Det går.