Archip3lago till Enviken

Det är dags för Bucharestmajorn och Archi kommer hem till mig för att kriga hela tävlingen med mig.

Betspawn har länge samarbetat med kanalen och då de fick höra om detta ville de hjälpa till. Det betyder att jag ärofyllt kan betala Truls för sitt arbete med kommenteringen och det gör mig sjukt glad. Truls är kompetent och gör ett bra jobb så det är ingen diskussion om att det är förtjänt men som mindre streamer är det svårare. Där kliver Betspawn in alltså. Vidar som är VD på Betspawn säger såhär om varför de står för fiolerna:

Bucharest Major är en riktigt stor turnering, och vi vill att den svenska scenen för Dota ska växa. Det vore nästan dumt att inte låta en expert som Archipelago få co-casta i samma rum som Kim. Var och en förgyller hela upplevelsen kring matcherna och de kompletterar varandra väldigt bra. Det är ett enkelt beslut från vårt håll. Som sagt så är ju Dota bäst på svenska!

Jag var initialt defensiv till samarbetet med Betspawn. En nykter tanke är att vara det med bettingbolag tycker jag – men deras ansvaratagande betting för vuxna och stöttning av kanalen fick mig väldigt snabbt att ändra uppfattning om dem. Med all rätt. Ska ni betta så gör det med Betspawn, de är en riktig tillgång för det vi håller på med.

Sändningarna börjar på Söndag runt lunch. Tyvärr utgår subcupen återigen på grund av detta vi får längta till nästa gång!

Länk till Betspawn