DraySWE.CS söker Entryfragger

DraySWE.CS är ett CS:GO Lag som består av 4 personer just nu. Marre, Goobiz, Tallen och Ryrre söker en femte spelare. Kopplingen till DraySWE är enbart att Dray finns med i bakgrunden som manager och står för spelserver. Det är inga sponsorer knutna till laget just nu, i avvaktan på att sätta en ordentlig femma och lite resultat.

Vi söker just nu dig som är initiativtagande, hungrig och samarbetsvillig. Vi ser gärna att du har tidigare lagerfarenhet. Du är sugen och motiverad. Har du en annan roll men är riktigt duktig kan det diskuteras.

Ålder, steamlänk och faceit/esealänkar skickar du med ansökan. Berätta lite om dig själv och vad du tänker dig med att söka till oss.

Skriv ihop allting, på med ett frimärke och skicka till marreliciouscs@gmail.com

28512023_10213320449704624_1579334008_n