Onsdagskul på DraySWE

10.30 GYM (IRL-Stream)
Det är dags för leg-day förstås, och få med lite axlar också. Kika gärna in och lär känna mig bättre om ni vill det, eller för att prata om träning, kost, eller livet i chatten.

12.00 Na’Vi vs Newbee
Ser otroligt mycket fram emot denna matchen. Det är en vinna eller försvinna match, så det blir tufft. Hoppas helt klart på Navi.

15.30 OG vs Mineski
Självklart hejar jag på S4 i den här matchupen, och jag tror lagen kan ställa sig bra mot varandra. OG hoppas jag på, men mineski ser sjukt starka ut. Jag är tveksam till hur detta slutar, jag kan inte säga varken bu eller bä. Men iceiceice vs s4 i offlanen, legendariskt!

19.00 Optic vs Liquid
Detta blir nog en walk in the park. Col tappar mot Optic på att Kyle pickar för dåligt – enligt mig i alla fall. Col hade haft mycket bättre chans mot Liquid, och de hade inte haft någon chans. Jag tror det tar slut för våra två svenskar här. Men tror gör man förstår i kyrkan.

Morgondagen på twitch.tv/drayswe – Dags att kojsa så att orkar med!
Gör dina bets på Betspawn – morgondagens wildbet Kinguin slår Fnatic?

ladda ned (6)