Castingprioritet

Hej! Idag hoppade jag över en match och kom på att det var ett tag sen som jag berättade hur jag resonerade kring casting – så det är dags att göra det. Det som står skrivet här är inte nödvändigtvis skrivet i sten utan kan diskuteras, skicka gärna en kommentar här under eller kontakta mig via mail om du har önskemål.

För att bestämma om en match ska bli castad eller inte

Svenskintresse
Alliance/TFT
coL/Optic
OG
Andra lag
Turneringens storlek, prispengar, deltagande lag
Majors
Minors
Andra tuneringar

Castingtider
EU prioriteras

Matchens dignitet
Gruppmatch eller slutspel
Winnerbracket eller looserbracket
Kan laget fortfarande gå vidare
Osv

Andra faktorer som spelar in; Hur mycket det castats de senaste dagarna.

Idag undrade flera varför jag inte castade TFT vs SNG i Joindota League. Det är en helt legit fråga, och jag vill säga två saker om det. Det första är, man kan alltid fråga. Sen det andra är; Man kan alltid önska casts. Det är uppskattat. Då är det bra om man önskar dem i alla fall en dag innan.

Men såhär gick mitt resonemang idag:

Ligan känns inte särskilt inspirerande
Imorgon börjar ESL (Vilket betyder massor med casting)
Matchen kändes inte särskilt inspirerande
Jag ville chilla och vara taggad imorgon

Jag vill gärna vara transparent med hur jag resonerar, och särskilt nu när det blir ordentligt med casting igen. Förhoppningsvis ska det i regel betyda att jag kommenterar dock, jag vill gärna kommentera, och tycker att det är väldigt roligt.

Veckan blir lite hackad och malet dock, eftersom jag ska bort på fre/lör. Men Tis-Tors gör vi det bästa av, och givetvis Söndag också.

Tack för att ni läste

 

Kommentarer är stängda.