Helgen på DraySWE

Stort tack för den här dagen, återigen. Det känns verkligen som att ni är för snälla mot mig, det knakar i fogarna på kanalen, och det känns superbra. TFT nådde tyvärr inte hela vägen idag, men det är ofarligt. Detta är ett lag som kommer att göra det när som helst.

Eftersom ni visar så mycket support, och önskar mer cast så tänkte jag att lämpligt vore att lyssna på era röster. I helgen kommer jag behöva vara ledig för att vara med min familj, men jag har hittat ett upplägg som fungerar. Det blir väldigt mycket streams just nu på grund av kval och annat, och det är roligt, jag hinner med att träna på dagtid och jag behåller mitt hälsofokus trots detta. Ha dock i åtanke att det inte är realistiskt att jag kan köra så här mycket när det sen är lite mindre tryck på castsidan – jag måste vara varsam!

hutta
Det blir hyfsade arbetsveckor, och jag har lite annat på sidan om som att ta hand om företaget, spela in pod, ha möten och liknande. Jag blev sjuk för att jag jobbade för mycket, stressade och misskötte min hälsa. Det kommer aldrig att hända igen. Jag ber er att ha det i åtanke när jag tar pauser och går ifrån datorn, tränar på dagtid och prioriterar ledighet och att äta mat mellan games. (Jag försöker att inte missa draftsen!)

I alla fall, helgens schema:

Fredag: 23.00 Complexity Gaming vs EG/Optic (Epicenterkval Grand Final BO5)
Lördag: Ledigt
Söndag: Subcup kl 12.00 – Subgames efter det fram till ca 17.30 sen tar jag ledig kväll.

Resten av veckan är som vanligt, Måndag-Onsdag ca 12.00 kör vi IRL med träning och gött snack, och efter att jag kommit hem och duschat osv så spelar vi! Ska försöka att hinna med lite CS:GO också någon av dagarna, men mycket Dota förstås.

Fredag nästa vecka kommer jag att vara borta. Jag ska till stockholm och spela in ett avsnitt till en video-pod med metro och ha ett spännande möte också.

Sen måste jag göra er uppmärksammade på att det är äntligen dags för subträff igen. Denna gången i stockholm, och på Kappa Bar.

28052694_10155020504861721_1173096652_n

Det är viktigt att ni bokar er plats snarast möjligt då det är i Stockholm och en del tryck på platserna. Det kostar givetvis inget att vara med utan är en subperk som gäller för den som är helt ny sub, eller den som subbat länge! Alla är på samma nivå där. Om vi blir fullbokade kommer det inte finnas plats för icke-subs, men man kan ju säkerligen komma till baren på kvällen fortfarande. Jag vet inte vad deras maxintag är.

MVH

DraySWE