Hur sammanfattar man ett stream och gamingår? Det är ganska svårt, särskilt eftersom det varit så mycket annat som funnits på tapeten.

Troligen är det mestadels året när jag fick göra min fysiska comeback som jag kommer minnas detta år som. Det är faktiskt det största och viktigaste som hänt. Men det är dock inte det ända som har hänt! Jag har spelat upp min mmr ungefär 800poäng, det är ju rätt ballt, och ger ett bra argument för att fysisk hälsa och spelkvalite hänger ihop, om man nu tror på mmr helhjärtat i alla fall. Jag har också tyvärr tappat mycket kommentering under det året, inte självvalt dock, som jag vet att flera tittare har trott. Till en början av året handlade det om att Valve lade ut rättigheterna på sändningarna på ESL och Dreamhack. Jag blev jävligt nervös över det, och jag visste inte hur det skulle sluta. Det löste sig dock när Valve gick ut med riktlinjer för att streama games som sänds. Som tur var. Men något event hade jag redan sett till att jag haft annat för mig inför – för att rädda det som räddas kunde, så det blev lite missat där. Framförallt har förstås Alliance och deras icke-framgångar också påverkat kanalens innehåll brutalt mycket. Jag saknar Alliance, ser fram emot ett nytt år är vi förhoppningsvis får se dem lite mer.
Träning och matlagning har också ökats på litegrand i streamen, jag tycker om att göra det, och jag måste hitta ett naturligt sätt att få med min sjukdomshantering i mitt streamande, det var så det började, så kommer det fortsätta 2018 också. Ni som gillar det får gärna kika runt lunchtid på vardagarna, och ni som inte gillar det skippar att kika då och håller er mer till eftermiddagarna. För spelande kommer inte att försvinna, men förhoppningen är att det blir mer dota2casting. Det där är en balansgång som alltid slår åt något håll. Dota2casting, Dota2spelande och CS:GO spelande går inte att syssla med allting. Det betyder att om det är en del Dota2casting kommer CS:GO få stå åt sidan ett tag, men det kommer alltid åter!

Jag har tappat mycket tittare och subscribers under det här året, en naturlig del av förändring och det är ingenting som jag grämer mig över. Däremot har kanalen närmat sig ett läge där det behövs att trenden vänder, jag hoppas vi hjälps åt med det under början av 2018 här, så allting kan rulla på såsom det ska.

Mot slutet av året fick jag lite kontakt med spelet Arena of Valor också, som talent. Det har varit roligt, det har varit särskilt trevligt att hänga med det ”lag” som jag hängde med i polen. Mycket trevliga figurer, tyvärr är såna events något som påverkar streammängden. Men som figur i detta spelet behöver det också göras, förhoppningsvis kommer det krocka minimalt med events som är viktiga för Dota2 scenen under 2018.

Men slutklämmen, det som vi kommer se i streamen under 2018 kommer vara det vi såg 2017, men jag ska försöka göra det lite bättre.

Dota2casting som det första vi prioriterar, särskilt Svenska lag förstås och tuneringar som är av intresse.
Träning kommer med på den här listan också, men mängden kommer inte vara så mycket som något annat vi gör. Däremot kommer det att vara med för jag behöver det för min sjukdom.
Spelande, Dota2 och CS är förstås min drog och min kärlek så det försvinner aldrig. Förhoppningsvis kan vi klättra oss närmare 6K mmr på teamsidan under den här säsongen. VI får väl se hur det går.
Matlagning, streams med Marit kommer vi köra också, lite mer sporadiskt, men det är alltid trevligt så vi ska försöka att ha med det.

Vill riktiga ett särskilt tack till er alla som varit med under året. Ni betyder allt för mig.

Gott nytt!

Kommentarer är stängda.