CS-Laget söker en femte spelare

nyaste

CS-Laget som jag har söker en femte spelare. Ni som inte känner till det; Jag lirar inte utan har just nu fyra lirare som kör under mitt namn. Jag hjälper laget och finns i bakgrunden för att ha ett bollplank, och när vi blivit en fast femma och börjat poppa upp lite resultat så kommer jag att kika runt efter samarbetspartners och liknande, som en manager.

Laget har funnits ett tag, men vi har bara hittat fyra spelare som vi är riktigt nöjda med. Nu söker vi en femte.

Vi söker dig som är riktigt sugen på att spela, och har flera kvällar lediga eller kan göra flera kvällar lediga för att träna med laget. Du är motiverad att växa som spelare, är en god teammate och har tålamod och mentalitet för att ta emot feedback,  ge feedback, och växa tillsammans med laget. Du har möjligheten att åka till LAN-tuneringar.

Din ansökan innehåller

Ditt namn och ålder.
Hur länge har du spelat CS:GO och vad har du för erfarenhet av att tävla i spelet
Länka ditt steamkonto, faceit/esea konto
Beskriv dig själv som spelare och berätta lite kort om din motivation för spelet

Skicka din ansökan till : papadrayich@gmail.com

Kommentarer är stängda.