Nya Alliance?

Är det nya Alliance vi tittar på just nu i T_T är det många som spekulerar kring. Vi får ju veta efter WESG. Men vad tror vi då?

32132321321

Loda kommer ju vara med, så han kan vi bocka av.

Insania, Micke, Akke och Gorgc är resten av spelarna.

Min känsla säger att Akke inte kommer fokusera på Dota nu. Det är dock jätteoklart varför jag tror det. Men det känns så. Hans företagande rullar på, han har just blivit farsa. Aaa jag tror inte att han kommer vara med.
Gorc är den andra jag är tveksam till. Jag känner dock inte till hur Loda och Gorc kommer överens ingame, därför blir det wierd att dra några slutsatser kring det. Men tittar man på gameplayet, så gissar jag att han inte heller ska vara med.

Däremot tror jag på insania och micke. Där har vi 3 spelare. Men vilka de andra två är har jag ingen aning om, jag kan inte ens gissa.

Vad tror ni?