Gamers med hjärta – vilka är det?

musikhjalpentransparent222

Nu har vi VERKLIGEN kommit igång! Passerat 9000kr insamlat, och jag tänkte ta tillfället i akt att dela med mig av några av de fina fiskar som hjälper till att samla ihop pengar!
Kika in streamsen nedanför, vill du vara med? Skriv till mig!

 

 

www.twitch.tv/eluaa
Är 17 år, nyligen börjat spela League of Legends igen efter en hyfsat lång paus. Streamen är ganska mycket till för att se min progress och min Journey till att bli bra igen samt att samtidigt underhålla folk, tycker det är väldigt roligt att prata med folk som kommer in och bjuda på mig själv så gott jag kan. men då jag är väldigt ny så vet jag att jag har mycket att improvea och tar all kritik jag kan få för att göra den bättre

https://www.twitch.tv/vinziiiz
Flummig, kul & väldigt rolig stream med mycket av det mesta inom gaming!
twitch.tv/borjegaming
Jag är ju en rolig person enligt mig själv som spelar mestadels CS och Dota. Vill skapa god gemenskap på internet.

twitch.tv/DENTAN_HSG

twitch.tv/enthess
Dotaspelande kille på 28 år,
Far till 3 barn och sambo,
Upptäckt livet på nytt!
twitch.tv/TenshiSC2
Min stream har fokus på RTS, huvudsakligen SC2 och Company of Heroes 2, men jag har även vidgat mina horisonter och spelar numera båda PUBG och CSGO aktivt!
Twitch.tv/primaesport
En ideel förening mot mobbning och utanförskap. Vi gör vad vi kan för en bättre miljö online, både inom och utanför vår egna organisation.
https://www.twitch.tv/kroihan
Rage, fails och LULZ i en busig och interaktiv miljö där alla blir sedda, här inne har vi högt i tak, full fläkt och fart, vi är en plats där alla kan känna sig som hemma och alltid lika välkomna!

twitch.tv/13estfriend
En casual dota/pubg stream med högt i tak.