Tråkigt kring majors

Det är med en dålig känsla jag pratar om majors just nu. När Valve lät berätta att Majorsen skulle ledas av andra företag än de själva förstod jag att det kunde bli problematiskt. Därför har jag sökt lite annat att pyssla med samtidigt som jag pratat med företagen om att få casta. ESL har godkänt casting, Dreamhack gjorde det inte. Däremot har ju Valve nu i efterhand bekräftat att vem som helst får casta. Det är dock information som jag inte hade tidigare i höst. Det betyder att jag gjort vissa bokningar som jag inte kan ändra. Bland annat har jag tävlingarna i spelet Arena of Valor som kommer gå av stapeln i helgen.
Jag är jätteglad för att jag ska göra det, och tillsammans med massa coola människor, men jag är däremot inte helt nöjd med att missa majorn. Det är självklart.
Jag ber om ursäkt och om er förståelse för situationen

Dray