Subträff

18360981_10154317419436721_1711831272_n

14/10 kl 14.00 på GG-Bar i Göteborg är det subträff.
Föranmäl dig på subtraff@drayswe.se

Vad är en subträff?

Det är simpelt. Människor av olika slag från kanalen träffas på ett ställe där det finns mat, dryck, quiz och liknande. Alla som är med och surfar runt på twitch.tv/drayswe och har ett hjärta framför sig i chatten kan dyka upp. Vi brukar vara mellan 30 och 80 personer, och vi umgås, äter, kanske dricker om man vill. Superballt. Syftet är att ge något tillbaka till mina underbara subscribers, och för att göra det som BEHÖVS inom datavärlden, nämligen fucking TRÄFFAS. Det händer magiska saker då, och troll (Förutom sebgg) slipper vara troll och kanske skojjiga vänner istälet.

Eh, bara för nördarna då?
Eller den ”inre cirkeln” som någon undrade. Näe. Det är inte alls så faktiskt, tvärtom så är det rejäl variation av människor som kommer. Nån har nyss fått en unge, nån är 45+, nån är 16, nån jobbar på en tidning, någon är mellan två jobb, nån har blått hår, nån har just börjat träna och kommer från Yttermalung. Det är det som är härligt, det är vissa som tror att man måste varit med i kanalen en viss tid, eller att man kanske ska kunna dota väldigt bra för att delta. Det är också falskt. Du kommer precis som du är.

Men hur kul är det att komma själv…
Det förstår jag att är pirrigt, VERKLIGEN. Men det fina med lokalerna och gänget är att det är i stort sätt omöjligt att bli ensam där. Du måste göra bort dig rejält, troligen VILJA vara elak för att det ska bli så. Det löser sig garanterat. Känns det jättepirrigt ändå kan du göra som Svenskar gör generellt. Du tar en rackabajsare innan du går.

Okej, men jag dricker inte
WHO CARES. Det är 2017. Du gör hur fan du vill. Ta med dig ett tetrapack nyponsoppa för vår del. Det är helt okej att vara den man är. Veganmat går att lösa också, eller om du bara vill dricka vatten. Du kanske är jättefet, eller jätteful. Ointressant. Har du däremot en väldigt fin hatt kanske jag kommer att påpeka det. Det är inte relevant dessa yttre faktorer, vi träffas och har trevligt. Inget annat.

Vi ses väl?