Bokningar!

Jag har fått in lite bokningar inför hösten, och kommit på att jag kanske är dålig på att göra reklam för mig själv gällande sånt. Jag jobbar förstås också med föreläsningar och det går att boka in mig för sådan om man är intresserad av det.

18644575_10154359207766721_456745748_n

När det gäller gaming kan det vara till ditt e-sportgymnasium, eller kanske något föredrag där man behöver skaffa sig djupare kunskap om gaming överhuvudtaget. Jag har erfarenhet av att varit i gamingvärlden i mer än ett decennium. Levt på att streama och varit kapten för några av världens bästa lag inom dota.
Jag har erfarenhet från att starta upp e-sportsutbildningar, och jag har sett produktionsdelar av allt ifrån tv-inspelningar till mindre twitchproduktioner.  Jobbat som programledare och deltagare i olika live-events. En föreläsning om hur man lever på twitch, hur gamingvärlden fungerar, hur man jobbar med underhållning, hur ett esportträningspass kan se ut. Det finns många variationer, vi kan komma fram till något som passar din verksamhet!

Andra områden som också folk har visat intressen för är att prata om min resa som jag gjort med diabetes 2, och hur jag med lågkolhydratkost har lyckats eliminera behovet av mediciner och dessutom blivit symptomfri från sjukdomen. Är det något jag kan föreläsa om? Absolut, det är förstås min POV som det blir i såna fall, och jag är ingen läkare så kan inte rekommendera till andra hur folk ska leva sina liv. Men från stapplande morgonsteg till en halvmils jogging, hur jag vägrade att ta emot insulinet som min läkare skrev ut, eller hur jag valde att lägga upp min kost för att återerövra kontrollen över mitt blodsocker.

Jag har tidigare sysslat mycket med föräldrautbildningar och pappaprat. Det är dock något jag slutat med sen vi fick vårat sista barn. Helt enkelt för att det känns oärligt att prata om att vara med sina barn när jag startat firma och varit mindre med den tredje grabben.

Något som jag föreläst och jobbat mycket mindre med är ångest, och depression. Det har aldrig blivit aktuellt. Men som många känner till har jag haft svår panikångest, och har stor erfarenhet från det både som sjuk själv men också med att jobbat med barn och ungdomar med liknande sjukdomsbild. Här finns också utrymme om det är av intresse att prata om.

Fotograferingen är också i full gång, det är jävligt roligt. Jag och frugan gör allt från bröllop till fotografering av barn och familjer. Vi har inte fått igång studion ännu dock, källaren är inte helt i sin ordning men den bör bli klar så vi kan vara där i vinter. Hoppas! Där kan ni också göra bokningar via får facebooksida ”PappaKims Foto” eller via epost pappakim@pappakim.se

Gällande alla typ av bokningar eller förfrågningar så kan du skicka ett mail till pappakim@pappakim.se och beskriva vad du är intresserad av.

Mitt företag är godkänt för f-skatt.