Bröderna brothers återförenade

Med två andra bröder. Zfreek och Swindle

 

FB_IMG_1504795493925

 

Först; Fantastiskt roligt att se chessie tillbaka. Det bör betyda att hans hälsa är åtminstone hanterbar. Hans tidigare dåliga rygg tvingade ju han att sluta. Ryggproblem är inte att leka med och det är sällan bara ett problem kring såna typer av skador. Inte sällan spelar också psykisk hälsa in. Så att se honom tillbaka känns bra.

Gällande Limmp tror jag att han hade kunnat platsa i ett bättre lag, men med det sagt menar jag inte att cOL ska ses som ett dåligt lag alls. På offlanen har de lagt till moo, och för mig är det lagets svagaste kort. Moo har låg lägsta nivå, och sätter man ihop det med Swindles lägstanivå finns det en viss risk för att, för att låta lite som Edvard Blom; ”När man torskar torskar man och då torskar man rejält”

 

Zfreek och Swindle är verkligen varandras motsatser stundtals ingame. Men Zfreek känns som en sån spelare som kan bli en riktigt bra pos4/5 om hans lag också lyckas prestera.

 

Kul med flera svenskar i toppen. Men fortsatt inga Svenska lag att presentera