Astman gjorde sig påmind!

friskt_vs_sjukt_luftror
Vafan, jag var helt säker på att min Astma mer eller mindre var bortväxt. Jag löper, tränar, har katt. You name it, och det fungerar. Men under spirometriundersökningen på deltidsbrandmannatestet så blev jag underkänd. Med råge också. Det var sjukt tråkigt, jag ska dock säga att målsättningen min under året inte just har varit att bli brandman, men utan tvekan att klara fystestet. Sen ville jag gärna hjälpa bygden, så jag blev absolut besviken. Men kanske inte så besviken som jag blivit om drömmen min varit just att ha det arbetet.

I alla fall så måste jag kontakta min läkare igen, och börja behandla min astma. Jag låg på 70% av min förmåga eller något sånt, sämre på vissa moment. Det betyder att jag skulle kunna öka på min förmåga att syresätta mig något i allafall med mediciner, och det betyder också att min upplevelse av sjukdomen faktiskt är det ända som blivit bättre. Jag har vant mig, men nu när jag tänker efter så kanske det både är en eller två kvällar av 5 när de piper i bröstkorgen, och jag har lite svårare att hämta luft när jag tränar. Så nu blir det mediciner igen, någon som har koll på om det utvecklats något de senaste 5-7 åren? Jag har tagit Buventol och någon slags kortison till det tidigare, det har fungerat förtjänstfullt, och jag är glad att jag bytte från Bricanyl som gav otroliga biverkningar med skakningar, upplevde mig själv stressad ofta på grund av det.

Men, ingen brandman alltså. Så det är bara att gå tillbaka till grindandet med mina andra mål. 10 chins, och 100 kg i bänkpress. Det är fortsatt en lång bit kvar innan jag mött de målen, sen tänkte jag ska vi inte hetsa lite och skriva upp oss till ett sånt toughrace? Har jag några subscribers/vänner/följare som vill hänga på till nästa år då tänker jag först. Vi kan göra en kul grej av det?

Skriv gärna någon kommentar!

Sen har jag fått en hel del ”tack för inspiratonen” meddelanden, och även har en person önskat att få komma över till mig och köra en träningshelg. Jag tyckte det lät skitroligt, det borde vi absolut kunna göra. Vi kan träna på dagarna och spela dota2 på kvällarna eller något sånt. Om det finns mer folk som är sugna på det, hör av er då också! Även om detta är en setback så kommer det inte att hindra mig från att fortsätta utvecklas fysiskt, för det måste vara en del av mitt liv med tanke på mina alla brister och fel.

Kommentarer är stängda.