SUBCUP

Dags igen för subcup! Subcup innebär att du som solospelare signar upp för en tunering som pågår ett par timmar på söndagen. Det är inga krav på skill, men däremot behöver du ha med dig ditt tålamod och ditt kompissinne. Du ska försöka att tillsammans med det laget som du blir tilldelad skapa en så schysst och bra miljö som möjligt så att ni kan slå de andra lagen som är med i cupen.

Du behöver bara vara subscriber för att delta, samt ha tillgång till discord. Adressen för discord är discord.gg/drayswe och där kan du redan nu se till att allting rullar om du vill. Den discorden får du förresten nyttja fritt även andra tider, det är en del av communityt.

Det svåraste med onlinespel är att träffa folk som man VILL spela med. Det är så mycket nötter därute, därför är det också oerhört viktigt att du beter dig så gott du kan. Råkar du hamna i mitt lag kan du få höra mig gråta lite, det är tyvärr omöjligt att få bort, men det är ingenting annat än hur jag är som person och streamer. Förlåt i förväg!
Många lär känna nya spelpolare som de spelar med framöver via subcupen, och inte sällan leder det till att man skaffar sig IRL kompisar också.

Vi kör söndagar i regel, 12.00. All signup och allting sker på den dagen och du behöver bara vara där i tid, så löser sig resten.
Kom ihåg, inget skillkrav, så dina kamrater kan vara både mycket bättre och mycket sämre än dig!
Vi ses väl?

18298374_1497341600325877_8031241178802290688_n