Compendium Bracket Predictions

20707406_10154577440711721_1213774547_o
Vi är samlade, det är dags för slutspel. Från vänster är det Psycheout, Blewd och Archipelago. Ni känner väl igen dessa herrar vid det här laget antar jag! Vi kommer att hjälpas åt att casta alla matcher under slutspelet, så att analyserna håller sig friska och humöret och energin på topp. Vi kör lite olika konstellationer under resans gång, och vi castar samtliga matcher från slutspelet.

För att dra igång eventet på allvar så börjar vi med predictions


arch psychmats
Ingen är överens med den andre om vinnare av detta event alltså, men får ändå påminna er om det faktum att Archipelago hade flest rätt i förra tippningen. Glöm inte att göra era compendium predicts ett slag innan eventet börjar om de ska gillas. För att livebetta kan ni vända er till vår samarbetspartner betspawn.

Vem tror ni är närmast sanningen? Hur har ni tippat? Vi ses på twitch.tv/drayswe

Kommentarer är stängda.