Vad upp Kim?

Det är flera som undrar, alltså vad som är upp. Det är lite saker i görningen och sen är det saker som har tagit semester.
Jag tänkte sammanfatta i all enkelhet, så ni slipper missa något.

Privat: Frun har semester, så försöker hänga med henne på dagarna. Det är trevligt. Jag ligger i och tränar så mycket det går, besökte vårdcentralen dock här i veckan för haft en höft som betett sig lite konstigt, det visade sig att jag har en nerv i kläm. Tydligen är det ett vanligt problem som kan uppstå just efter att man tappat vikt, och som dessutom är kopplat till diabetes. Det är dock helt ofarligt, och jag kan således springa på. De är gött!
Jag har varit på semester i Malung. Dansbandsveckan innebar en hel del snurrdryck och massor med gamla vänner att möta upp med. Det var otroligt lyckat.
Jag har anmält mig till provet för brandman, jag vet inte om jag kommer klara det för att vara helt ärlig, fick sätta av lite i tempot för träningen med lite olika skador osv, men vi håller tummarna. Sprang förövrigt sju kilometer idag så slog rekord igen! Helt ok tempo också.

CS:GO
Jag har inte hunnit vara med laget så mycket som jag önskat även om det kanske inte är det som är det viktigaste. Dom lirar på och dom blir mycket bättre, samtidigt är motståndet i den svenska scenen, eller scenen överhuvudtaget, inget skämt. Så dom har många timmars nötande kvar. Själv har jag knappt hunnit spela något. Jag antar att det kommer vara så att det går i perioder. Sorry för det ni som velat se mer!

Dota2
Vi har inte än satt ihop ett fullt lag till vår lineup, så där har vi lite jobb att göra. Men Katten har semester nu, och jag har också varit borta, så det är bordlagt tills vidare. Det kommer troligen bli svårt att få till ens innan TI7. På tal om just TI7 så blir det ett helsvenkt engagemang den här gången också, men nu med seriösa sponsorer och betalda gäster. Det känns förjävla bra, hoppas dotan levererar också!

Streamen
Som ni vet om har mina siffror minskat avsevärt sen jag blev sjuk, jag har haft flera personer som klagat över att jag postar saker om träning eller att det händer att diskussioner kommer att hamna i kost och träning i kanalen. Jag är inte ledsen för det dock, eller ja, det är tråkigt att mista er. Men jag har alltid bara varit mig själv i streamen, finns det inte plats för en tillfriskning och den processen som kommer med det så måste jag bara säga; wow vad tråkigt. Jag har alltid haft med er där jag är, om det är inredning, eller TI eller vafan jag än har pysslat med och varit helt genomskinlig med det också. Det smakar lite bittert, men min stream har alltid varit så att jag inte gör en performance. Många har ju sina streams vissa tider, förbereder sig väl och sen kör dem ett par timmar. Jag har valt en annan approach och kommer köra vidare på den. En annan sak är ju att Svensklagen har gått dåligt, och att jag under den här processen också mellan varven varit väldigt sliten. Ett särskilt höjt glas till er som hängt på och varit vid min sida. Det är otroligt uppskattat.

Podden
Podden kommer rulla på som vanligt under sommaren.

Sommaren i övrigt
Jag kommer spela lite spel, men med mesta fokus på TI7 nu då förstås. Se till att kontrakt blir skrivna med samarbetspartners och se till att tekniken fungerar. Men det blir lite Dota2 och GEM-TD med det också. Mysigt med lite blandning.
20370846_10154545824971721_654836050_n

Kommentarer är stängda.