Nyhetsuppdatering Laget

Vi har spelat ihop oss litegrand, testat lite olika uppsättningar och som det ser ut just nu behöver vi en position 1 spelare.
Det är förstås inte helt rättvist att jag får hoppa runt och välja rollen som passar mig bäst, men eftersom jag kommer hålla ihop laget så får jag större chans att öva upp mig så att säga.
Som det ser ut just nu spelar vi såhär:

1. Spelare sökes
2. Dray
3. Katten
4. Hyddae
5. Smajl

Men ingenting står skrivet i sten nu heller egentligen, såhär är i alla fall läget just nu. Är du intresserad av att söka pos1? Vi har haft många som sökt de andra positionerna, men nu är det lixom på nytt igen. Har du ingen competetive erfarenhet så måste du vara rätt högt i MMR-träsket, i alla fall 5000-6000MMR. Har du lirat en del competetive och har en attraktiv heropool så blir det en annan sak.

Vi söker: Någon som har en stor heropool, som kan ta egna beslut gällande item och skillbuilds, som klarar dig själv relativt bra på  din lane. Som kan ta till sig feedback och som kan röra på sig på kartan vid behov. Du kommer inte göra callsen för laget, och du kommer inte sköta draften.
Hör av dig!

Papadrayich@gmail.com

dota_2_official_9

Kommentarer är stängda.