Dags för en paus

Läskig topic va? Det är INTE jobbet jag pratar om men träningen. Hårda maj gick ju över i hårda juni utan vidare och sen närmade sig fotbollstuneringen och jag körde på.

När jag började jogga redan kände jag av hur snett mitt steg var, jag försökte stretcha men okunnigheten var för stor. Fått riktigt bra hjälp på vägen dock men sanningen är att jag behöver chilla. Vila ordentligt. Får ha i åtanke att jag knte löptränat på 10år innan, att jag fortfarande är tung och att ja, allt har väl sin tid. Kommer fokusera på gymträning istället och promenera enbart för att inte stelna ihop helt. Minst en vecka, men kanske mer. Jag känner av höften, ljunsken och efter tuneringen idag gav sig ryggen helt. Jag skulle säga att det är ett fullt utvecklat ryggskott. 

Resultat kan peppa en – kanske för mkt?

Det har varit en seg dag därför, jag har ju så mycket i mig som vill röra på sig nu när jag frisknat till. Men får acceptera läget bara nu, och tajmingen är både helt perfekt och inte. Har The International kval nu(den stora mångmiljontävlingen) så har mindre tid. Samtidigt sitter jag mer så rörelse är viktigt, vi får se varsåt det landar.

Jag är på ett sätt förvånad över hur bra kroppen klarat sig det här året med tanke på hur mycket utveckling den krävts på. Allt från läkning till träning och helning. Nu ska den få komma ikapp ordentligt i alla fall. Jag ser redan fram emot vila 

Blir lugnt med löpning nu