TI7kval – Såhär blir det

Hej på er! Nu har jag varit på DH färdigt och vi måste komma igång med streamen igen. För att ni ska hänga med lite i planerna så sammanfattar jag tankarna här.

20 juni kommer jag hem. Ska försöka att tajma in lite kvällsstream/nattastream men måste känna lite på dagsformen. Börjar i såna fall runt 22.00

21/6 är det den här cupen som heter Championcup (Den som 4p5 vann förra året) den kommer jag casta med fokus på Alliance då förstås.

22/6 kommer jag delta med ett lag i öppna kvalet. Vi kommer streama det och sen när vi åker ur kommer vi att följa Alliance eller något annat intressant lag.

23/6 fortsätter kvalet från 22/6 – det gör vi med.

24e är kval2. Då hoppas jag att Alliance redan tagit sig vidare för den dagen kan jag inte kommentera. Det är midsommar och familjetid. Däremot kommer det bli IRL sändning från den fotbollstunering vi spelar, det ska bli riktigt kul. Så sändningen startar 9.00 den dagen och pågår till eftermiddagen. Det är dock kval 2 dag 1 vilket innebär att vi inte borde missa några jättematcher så det är bra!

25e är jag tillbaka och kör
26:e-29:e är EU kvalet till TI7. Vi följer Alliance, Crescendo och 4p5 om allt går som vi önskar. 

—–
Gällande subträff i gbg så måste jag ställa in av både personliga skäl och timing. Väldigt få som anmält sig påverkar förstås men är inte hela sanningen jag behövs här i Enviken också.
Hoppas ni är taggade!
Vi ses i streamen!