100% röv

Jag tror att mina ändalyktproblem faktiskt änterligen har löst sig. Det vore ju helt galet!! Jag tänker INTE ta ut något i förskott men det här har varit en historia som fanemej varit riktigt tragisk. Kanske är alla mina problem på väg att reda upp sig – vore ju förträffligt va?

Jag har gjort mitt andra kirurgiska ingrepp nu, och det har skurits och justerats och jag har fyllt på med 10 enheter botox.  Det är att jämföra med typ up till 50 för att fixa någons rynkor i ansiktet, så säkert inte särskilt mycket. Men det i kombination med noggrann kost, motion och att helt slutat torka mig i arslet har gjort att jag inte längre har ont nu. Jag håller verkligen tummarna för att det ska läka färdigt och fungera som vanligt. Men jag kör fortfarande lite såna bajs-pulver i lite vatten mellan varven, vill inte riska att allt ska sprängas på grund av för hård avföring.
Vi hoppas på att detta är det sista vi behöver höra om den här jävla röven.

fint sagt