”Nya” twitchsystemet!

Jag har fått en del frågor om det ”nya” twitchsystemet, så tänkte berätta lite kort hur det fungerar. En kan nu göra om sin sub till en dubbel-sub eller en femdubbel-sub. I kanalen kallar vi det för:

 

Draysub       4,99$ 112 Pappasub        9,99$DrayGULD112x Mammasub  24,99$


DrayDIAMANT112x
Du får en extra emote beroende på vilken nivå du lägger dig på – och flera var oroliga att detta framförallt gynnade twitch. Men det gör det inte – det gynnar mig framförallt. VAT:en är lika hög på samtliga och min andel är också lika hög på samtliga. Jag kan inte avslöja hur stor andelen är på grund av avtalet jag har med twitch, men jag kan säga att minimum är 50% av intäkterna. Sen varierar det beroende på hur mycket subs man har!

Slutligen så räknar man inte ”totalt antal subs” längre för emotes och liknande, utan istället subpoäng. En mammasub ger mig 6 subpoäng och en pappasub ger mig 2 subpoäng. En ordinarie sub ger fortfarande 1 poäng som innan. Så vi är redan rätt nära att nå 900 på grund av att ni fucking äger! Hoppas ni fick svaret på frågorna som ni hade, och att ni fortsätter att stötta kanalen.

Kärlek och Respekt
Dray