Jag växte upp med Poker

Namnlös

Men inte Texas Hold em.
Min farsa var utan tvekan drabbad av speldjävulen, jag har spelat poker och andra kortspel med han sen jag kunde gå. Mer eller mindre. Ganska mycket med insats också – men jag hade en förmåga som min far saknade – ett stopp. Men det betyder inte att jag lirat mycket som vuxen, jag har haft andra spel att fokusera på. Dessutom har jag mestadels spelat vanlig poker som jag kallar det – med fem kort på handen. I alla fall inför detta eventet så kände jag att det blir ballt att få samarbeta med ett så pass stort företag ändå som Unibet är, och det är en rolig miljö för mig att vara i. Dessutom känner jag ingen och det är en bra mental utmaning. Sagt och gjort. Två dagar innan jag åkte hit så googlade jag reglerna för Hold Em. Frågade grannen lite innan också, för att inte helt göra bort mig ni vet.

Jag bestämde mig för en sak; Jag ska spela försiktigt. Det gjorde jag också till en början. Tror jag vann den absolut första potten men sen var det rätt trögt lir. Försökte verkligen att ha tålamod – något som jag sannerligen inte har. Men när folk började droppa av kändes det mer och mer realistiskt att det faktiskt skulle kunna bli en top 3 placering – in the money – så jag kämpade på.

Spännande att få se hur poker fungerar som tvsändning också, korten måste läggas på ett särskilt sätt för att programvaran ska läsa av vilket kort man har på handen. Så det är ens egna ansvar att lösa det. Men rundorna fortsatte på, och jag har riktig jävla tur. Så mycket kan jag säga. Vid ett tillfälle kom det upp A 7 7 8 på Bordet, jag hade A 10. Bluffade så hårt jag kunde med en ALLin, scott hade A 8 men trodde att jag hade 7:an så han la sig. Efter det kändes det som att jag hade koll på mina medspelare, och det rullade på fint.

Alltså, jag gick från att bli räddad av riverkortet i en allin till att vinna hela skiten. Jävligt kul måste jag säga. Unibet bjuder även in oss till Unibet Open, det kostar 1000€ att vara med men som sagt det är inte våra cash som går in där, och om man hamnar i prispengarna så äre bara grattis! Det börjar imorgon för mig, om jag är vid bordet som sänds kan ni följa matcherna då också, men det är inte automatiskt så att jag är där.

Vi får se om jag kan fega mig till dag 2 eller inte. Avslutningsvis kan ni se sista rundan (Akta att ha för högt ljud på, jag blev glad!)