Ett Svensk-Danskt Crescendo

Det är just vad laget kommer heta också. Crescendo.

 

ladda ned (3) Vilken fanastisk nyhet som jag fick när jag precis landade i Köpenhamn. Svensk Dota2 har handlat mycket om Alliance och deras tuffa tid, men nu kan det bli att handla om ett till lag. En dansk svensk synergi som ger mig tuppskinn, vilken jävla lineup alltså!

”Synderen och jag har snackat om detta ett par veckor, men det är Synderen som dragit mest” säger Akke till mig när vi snackar lite kort efter att jag har fått höra om laget.
Akke är tillbaka. Framförallt är Synderen tillbaka, och han tar med sig sin och min gamla lagkamrat Babyknight. Sätter honom i mittlanen och själv går han offlane – det är jag väldigt nyfiken på att få följa. När jag spelade med Synderen sa jag alltid att han skulle göra det han gör bäst, nämligen kriga, och offlanen som den ser ut idag är en krigslane. Jag förväntar mig, och har förhoppningen också ska jag säga , att vi inte får se weavers och windrangers, utan snarare clockwerks och tidehunters i offlanen på honom.
Det var danskarna det. Svenskarna då? Xcalibur kommer ta pos2. Jag hade gärna sett honom på pos1, men där får vi istället se Babyknight som backas upp av EGM och Akke det är ju bara legendariskt, och nu får vi se EGM plocka en solid Pos4 också, vilket jag ser mycket fram emot.
Jag är inte helt sams med Xcalibur och Babyknights roller här. Jag tror båda kan göra ett fullgott jobb men funderar om det inte vore bättre om man gjorde tvärtom. (Jag skrev att de gjorde tvärtom innan men detta på grund av att jag inte ätit nog med mat tror jag ;))

Jag frågar Akke hur seriöst det är, ivrig i mina frågor eftersom det känns så jävla kul för svensk dota och för kanalen. ”Så seriöst det kan bli” är hans svar, och det värmer gött i dotahjärtat.

Om matcherna kommer följas på min kanal? Ja det kan ni ge er fan på, kommer också söka folk i gänget för en mer ingående intervju senare.

LINEUP
1. Babyknight
2. Xcalibur
3. Synderen
4. EGM
5. Akke

Avslutningsvis frågar jag Akke om hans Dotahunger, och den är kvar. Han vill vinna igen, och det är självklart den attityden man måste gå in med. Samtidigt hörs det på Akke att nivån i Dota har höjts ännu mera på slutet ”Man var lite bortskämd under 2013-2014” avslutar han med.

Vad tror du om laget? Lämna gärna en kommentar!

Bildresultat för akke

Kommentarer är stängda.