Vart bär det av härnäst?

Imorgon börjar något viktigt, nämligen starladder. Förövrigt så sänder jag givetvis Alliancematcherna (Lyckades få Mats att kliva in som barnvakt så att vi ska få till det. Jippie!) start imorgonbitti typ 8.00 beroende på hur matchen innan går.

Jag tänkte dock prata om kanalens Alliancefokus och hur stort det är med Alliance för mig. Det har alltid varit tydligt ju, men särskilt tydligt nu när Alliance gått sämre. Tittarskapet minskar rätt brutalt, folk är inte lika intresserade av andra lag (på svenska) och matcherna som inte har riktigt samma kraft, ja de prioriteras inte. Vi var mycket folk som kikade på matcherna i LB inför Summit och Epicenter, och det är skitskoj. Men innan dess är det ett svalt intresse.

Så nu behöver jag din hjälp, för på ett sätt står kanalen inför ett skifte, vad är det som vi borde göra istället? Bortser vi från BOTS så är kanalen förstås mestadels DOTA och det kommer den att fortsätta vara. Men efter BOTS har jag skapat mig själv ett intresse för CS:GO världen, jag kommer inte börja kriga där, men jag kommer att försöka att få en roll i den världen på något sätt. Kanske se över möjligheterna att bygga ett lag. Det har dock inte mycket med kanalen att göra, så jag undrar vad ni vill se för något. Ska vi börja titta på gräsrötterna i Dota? Ska jag ställa upp i kval och tuneringar med lag för att det ska bli mer kul? Ska vi spela mera tillsammans? Jag behöver verkligen eran feedback på det. Supporten minskar, och det beror delvis på mig, jag har skapat mig själv en oas av träning och kost som jag behöver. Det kommer inte att kunna förändras, visst just nu är jag megaaktiv, men bortsett från det så behöver jag det för att hålla mig frisk och stark. Men den andra delen är det faktum att Alliance rasat, och även om jag förstås hoppas på motsatsen så måste det finnas en plan B. Många tänker sig att som streamer lever man drömlivet, och tro mig, jag är så stolt över det jag kan göra. Men det kräver extremt mycket aktiva subscribers, ett bra dollarläge och donationer för att det ska gå runt. Det är inte ens på nivån att det är bra om det finns – det krävs. Jag är i ett läge just nu när jag behöver hitta andra vägar för att ni ska gilla produkten som jag erbjuder, och på den vägen förhoppningsvis öka tittar och supportskap.

Men det sista som lämnar oss är förstås hoppet, och där står vi idag. Ta chansen och berätta vad du vill se mer av, alternativt mindre av, eller om du har några önskemål.

MVH

DraySWE

Kommentarer är stängda.