DraySWE går in i CS:GO

Efter att spelat BOTS och sett potentialen i de spelarna som jag spelade med, och en rad diskussioner och eftertanke så har jag tagit ett beslut att kliva in i CS:GO. Dock inte som spelare, oroa er inte! Däremot kommer jag att ta över det laget som jag spelade med under BOTS och de spelarna. De har tidigare gått under namnet HoppHS men vi kommer att kalla laget DraySWE just nu. Det är ingenting som måste kvarstanna, men vi börjar med det namnet.

nyaste

Spelarna som laget består av har jag själv en väldigt bra relation till, jag känner igen dem mycket väl efter att ha haft två av dom i skolan, och spelat med flera av dem över nätet. Samtliga är otroligt duktiga, mogna och jag ser potential i det laget. Mycket t.om!
Min roll kommer att vara den som äger laget, och jag siktar på att hitta samarbeten med sponsorer och att så snabbt som möjligt hjälpa laget igång, gärna med t.ex en lantunering.

Målsättningen är att laget ska nå en bra bit upp på CS scenen i Sverige, och sen även internationellt. Det kanske låter som att man siktar rätt högt, och det är korrekt. Det är precis vad vi ska göra också. Jag kommer också att fungera som rådgivare och coach för laget.

ryrre

Jonathan ”Ryrre” Rystedt 19år.
Kommer från Säter men jag bor i Borlänge just nu. Lirat CS:GO i Ungefär 3 år.
Jag träffade Kim genom skolan. Jag tror att vi kan gå långt för vi har bra potential.  Vill ju nå så långt som möjligt, gärna hela vägen till en major.
Entryfragger

marre

 Martin ”Marre” 24 år.
Ursprungligen från Gislaved, Småland, men bor för närvarande i Lund.
Har spelat CS:GO sen 2013. Lärde känna Kim genom streamen för snart 2 år sedan. Min förhoppning på laget är att vi ska lyckas kvala in till en större turnering.
IGL – Support

tallen

Tobias ”Tallen” Bergh 26år.
Falubo
Började spela CSGO slutet av sommaren 2013. (CS mycket tidigare) Min relation till DraySWE är att jag började subba till hans kanal Dec 2014, sen efter vi lärt ”känna” varandra på internet, så lurade jag på honom en ny bil.
Mina förhoppningar på laget att spela många fler turneringar, både online & offline. Kvala in till större events/lans. Att spela på Dreamhack med dom ”stora” pojkarna. Drömmen är såklart att ta sig till en Major eller liknande stor turnering
AWP

Gabbe

Gabriel ”Gabbe” Nilsson Almroth 17 år.
Kommer från Säter Har spelat CSGO i 5000 timmar eller 3 år
Dray är min lärare på Hagströmska gymnasiets E-sport utbildning. Hoppas vi kan komma långt och delta i massa turnerningar och cuper

Entryfragger

RIP

David ”RiP” Ringholm 15 år.
Från Upplands-Väsby Jag har spelat CSGO i 3 år ungefär. Jag lärde känna Dray igenom Marre och Tallen, känt honom i 4 månader ungefär. Mina förhoppningar med laget är att vi ska vinna turneringar.

Lurker

Känns jävligt roligt att det är just det här gänget som kommer att köra med hjärtat som sin symbol här till att börja med. Eftersom vi precis dragit igång så kommer vi också att kika efter samarbetspartners och sponsorer. Du kanske själv är en sådan. I såna fall kan du alltid skicka ett mail till papadrayich@gmail.com så kan vi diskutera vidare. Yoggi Yalla är den närmaste turneringen som laget kommer att delta i.

 

Med stort

Kommentarer är stängda.