Battle of the streamers vs EmiliaHult

emiliyzn

Efter förlusten mot YZN så är det omladdning för att kriga mot EmiliaHult. Det mesta kommer se likadant ut i lineupen, men vi har en förändring.

Tallrot och Marre kommer spela sen tidigare. Gabbe från Hagströmska gymnasiet får också chansen en gång till. Rip får sitta ut ett game till förmån för Lave, min grabb alltså. Fick höra lite konstiga kommentarer på det faktum att Lave ska vara med och spela, så jag tänkte förklara det här.

Lave är med i ordinarie femman för den här tävlingen, han är duktig, men han är framförallt ung och när man har en pappa som sysslar med det han gör så ska man också får chansen att vara med och testa om man vill det. Väldigt enkelt. Flera drog då slutsatsen att vi underskattar Emilia eftersom han får vara med nu, men inte mot YZN. Men låt mig förklara det. YZN matchen var meningen att skulle börja 21.00. Det är lite för sent för Lave att kriga den tiden i en BO3 mitt i veckan, än i alla fall. Så istället så fick Gabbe steppa in. Att vi fick 18 tiden mot Emilia gjorde att han kunde lira igen. Ingenting annat. Jag respekterar Hult, hennes lineup och hennes jobb för twitch. Att ens tro något så lågt om mig som att jag ”underskattar” henne är fult sagt. Att sen påstå att YZN troligen är bättre än Emilia som spelare är dock ingenting elakt eller dumt. YZN är väl det närmaste en prospelare man kommer medan Emilia rätt nyligen började med CS. Det handlar om sunt förnuft.
Tack för ordet, och sluta att försöka skapa klyftor mellan oss streamers. Vi har ett jobb med rätt mycket annat krig ändå, så håller gärna ihop med dem!

Så Lineupen blir:

DraySWE (Woho, det är jag det! 34år gammal. Snygg som en jävla idiot)
DraySON (Äldsta grabben, 12bast, MG2, brillsnok, urtrevlig)
Marre (Lagledaren för det lag som jag tagit in mest spelare från, väldigt skicklig spelare, skulle troligtvis kunna kliva upp och bli en betald spelare rätt snart)
Tallroth (Från Falun, spelar i samma lag som Marre. Idrottsperson som gillar tävlingsmomentet. Lejonfrisyr)
Gabbe (Från samma lag som Tallen och Marre. Han går också på den utbildning som jag är med och styr i tillsammans med Mats på Hagströmska gymnasiet. 16bast, så har väldigt mycket gott framför sig)

Jag kommer behöva träna en hel del under veckan här också, så ha tålamod med mig. Särskilt träna på 128-tick servers och få igång aimet ordentligt. Jag har mer att ge än jag gav mot YZN även om det sannerligen inte betyder att jag kommer att komma upp i rygg på alla duktiga spelare för det, så kan jag komma närmre!

Vad tror jag om matchen då? Vi kommer gå in i matchen på samma sätt som vi gjorde mot YZN. Vi siktar på att vinna, och gör det vi kan för att nå det målet. Jag tror dock att realismen är lite bättre för oss mot Emilia, framförallt eftersom jag tror att jag är lite närmare henne skillmässigt än vad jag är YZN. Jag har mina timmar jag också. Sen kommer vi få se hur Lave presterar under press. Det är en fett stor match för honom, han nog yngsta deltagaren. Så det ser jag fram emot mycket. Jag hoppas vi kan slå Emilias Squad med 2:1 i kartor. Det är också den målsättning jag kommer skicka på laget.

Avslutningsvis måste jag säga att jag blev sugen att ha lite mer med CS:GO att göra, och de här grabbarna som jag spelar med, man kanske kan flirta till sig en manager/coach position. Vem vet. Något åt det hållet känner jag att vore en jävligt kul grej till kanalen och till mig. Jag saknar att få vara lite pedagogisk.

____________________________

Har ni missat min och Mats podcast? Då är ni dumma i huvudet. Lyssna NU.