Runda 1 klart (Battle of the streamers)

Första rundan avklarad i BOTS. Vi spelade mot YZN. En bra start på mirage gav oss en rätt fin ledning. Jag skjuter dock långt ifrån tillräckligt bra för att det ska fungera på den där nivån som vi var på, mina kamrater gick jämt med dom medan jag slackade efter. Inget som var helt oväntat, men jag hade önskat att jag kunna ge mer.

På andra kartan, cache, kom vi aldrig riktigt in i gamet. Några av oss kanske mer, men vi hade utan tvekan inte tillräckligt med POWAH för att göra något där.

Väldigt kul första runda i alla fall, och det allra bästa är att nästa match är onsdag kl 18.00 mot EmiliaHult vilket betyder att Lave kan vara med. Det kommer han att vara också. Jag har inte helt och hållet beslutat vem som får stå över, men det reder vi upp under tiden. Stort tack till alla som var med och hejade, och ni som har negativa saker och säga ni måste ha jobbiga liv. Det är ju en fantastisk tävling, och alla som får chansen att vara med borde ta den. Nu är det dock dags att satsa på att vinna loosermatchen mot Hult.

snackpot_logga_streamers