News: Vi kommer tävla i CS:GO!

Det kanske inte är så ballt tänker ni, men det är det visst det. Vi är inbjudna till Battle of The Streamers. En streamtävling med 8 deltagande lag och 100.000 SEK i förstapris.
Ni kan läsa mer om lagen här
tour

Mitt lag kommer bestå av följande deltagare:

Lave (DraySON) 12år gammal, också min son. Han kommer kriga stenhårt och förhoppningen är att han kan vara med så mycket matcher som möjligt.  Bara det inte blir för sent. Lave är rank MG1 och det han ni ser på bilden med mig!

Martin (Marre) 24år gammal. Känd sen läääänge från streamen. Skjuter hårt och har kommit bli en god vän till mig via CS:GO

David (RiP) 15år. En person som jag inte känner så väl som de andra, men han är otroligt trevlig och brukar vara med och carrya mig när det behövs. En ung kille som förhoppningsvis vi får se på esportutbildningen i höst.

Tobias (Tallen) 25år (typ) Tallen har sålt mig min bil. En gång i tiden fake-subbade han för att få vara med ett game, men dagen efter gjorde han det på riktigt. Jag och tallen känner varandra väl IRL.

Gabriel (Gabbe) 16år. Från Hagströmska Gymnasiets E-sport utbildning. En förebild för mig på många sätt eftersom han inte alls har haft samma förutsättningar. Jävligt duktig CS:GO lirare!

Jimmy (Tinkish) 30år. Tinkish har varit med väldigt länge i min kanal. Jag träffade honom för första gången i Linköping och där tog vi ett par kalla. Han är en klassiker med sina alldeles för ogenomtänkta pushar. En gång i tiden var Tinkish riktigt bra på CS. En gång i tiden alltså.

OBS vi kommer missa någon match ibland i DOTA på grund av detta. Men tänk på att det inte är medvetet och absolut inte min prioritering över tid, däremot är det en otrolig chans att få vara med i detta, och ni bör sitta bänkade och hejja på oss!!