Skada, tävling, Dreamleague, kött! Det mesta!

Vi behöver sammanfatta lite, så att alla hänger med.

Vi tar det som redan är klart, min sträckning eller muskelbristning vad man nu nyttjar för ord. Alltså, jag lyckades under våran typ korpenmatch mot grannbyn att sträcka mig i ljumsken. Det gjorde inte särskilt ont under matchen, men sen kom smärtan och jag kan inte alls springa på samma sätt som förut. Är den belastad kan jag inte ens promenera, men det är som tur var ingen fara. Har pratat med en god vän som utbildat sig till fysioterapeut (TACK SOM FAN) som hjälpt mig hur jag ska tänka med träningen. Idag sprang jag (fast på fotbollsplanen, hårt underlag gör ont) och sen har jag hunnit med att gymma också. Skitkul att det fungerar igen, det är ju stenhårda maj om ni inte har glömt? Hoppas jag sannerligen inte. Det är viktigt att kriga på då!

18308717_10154312874556721_1550174589_n

I alla fall. Två jätteroliga nyheter efter det, en jag kan dela med mig av och en jag inte kan berätta så mycket om. Jag ska åka till köpenhamn i slutet på månaden och tävla i esport battle royale (poker med unibet) se om jag har någon chans mot de andra. Jag vet inte vilka jag kommer spela mot men ser jättemycket fram emot det. Hoppas det finns träningsmöjligheter på hotellet, annars lär jag ska bli tokig.

18318606_10154312874676721_1272849699_o
Sen ska jag och Lave (Grabben) vara med i en annan tävling i CSGO. Det kommer bli ultrahajpat och vill ni kika på oss när vi tränar (och senare kör matcher) så kommer det gå att följa på min kanal naturligtvis. Mer info om det kommer till veckan.

 

keep-calm-a-surprise-is-coming-1

Sen är det ju Dreamleague också. Vi kommer fokusera på Alliance först och främst, tyvärr får vi inte casta matcherna från egen kanal längre, och det känns jävligt tråkigt. Jag har redan tappat massvis med subs på grund av mycket annat, men jag får helt enkelt bita ihop och måla på. Så det blir hostat från min kanal istället. Håll tillgodo med adress, som sagt, om ni går in via mig kommer ni ändå att hitta rätt så oroa er inte för det!

69685

Idag har jag också fått den oxe levererad som jag beställde här om månaden. Det är en granngård som har helt ekologiska djur, och han säljer köttet nu. Det blev ett parti på 31kg, och man betalar ett kilopris på allting. Sen är det allt från filé till köttfärs. Köttfärsen kostar skjortan om man räknar mot kilopriset, och filén är skitbillig. All and all blir det lokalproducerat ekologiskt kött och det är så jävla gött att kunna ha det i frysen hemma.

18339017_10154312874596721_805877972_o

Mycket positivt eller hur? Imorgon åker jag och frugan till stockholm och ska köra subträff. Ett sjuttiotal personer blir vi, jag ser jättemycket fram emot att träffa folk och skaka hand. Sånt är värt mer än vad man kan tro. Hoppas ni hittar nya vänner eller gamla och har så roligt som det bara går!! Börjar bli sista sekunden nu, men om ni skulle få en flippidé att komma så maila asap till annasolsson@live.se – jag kan inte lova att du får plats längre, men jag kan lova att vi kommer försöka!

18337051_10154312874691721_792014873_n

Avslutningsvis vill jag göra lite reklam för vår podcast också, jag vet inte om du missat den. Det är en sån där sak som man måste ta för sig att göra, det tar lite tid, men du kommer att älska den. Jag är tamejfan nästan helt säker. Eller nått. Vilken podcastapp som helst så söker du på #livet eller livet. Du är fast snart, jag lovar!