Stenhårda Maj, ska du med?

Jag blev så sugen på att testa gränserna litegrand, så tänkte att nu är det maj, jag har inga sjukdomssymptom längre och det finns väl egentligen ingen anledning till det. Mer än att jag har lust då. Så tänkte köra en stenhård majmånad med rörelse och träning som en rolig grej, det är fyra veckor. Det är vår, och energi i luften. Solen lyser och den inspirerar så helvetiskt till att röra på sig.

Så jag tänkte bjuda in till att hänga på. Nån som är med?
Jag har ju den senaste veckan haft Kiev Major kommentering, och det var väldigt roligt. Samtidigt stillasittande, vi åkte till SEB banken, jag har haft folk här hela tiden. Det tar rätt mycket på energin, så när jag vaknade imorse kände jag att fan jag vill ut, och jag vill ha sol. Det var ju fördelaktigt att solen lyste då i allafall. Promenerade 11km med hela familjen, inte så högt tempo men det kändes väldigt gött. Så nu kör jag igång, vill bli stark och orka ännu mer. Hoppas nån av er blir sugen att hänga på också. Om ni är subs i kanalen (min twitchkanal) så får ni gärna skicka ett mail på papadrayich@gmail.com om ni behöver hjälp med tips eller motivation för kost eller träning. Jag är självlärd, har hållt på mycket förut, jag kan inte svara på vad som individuellt är bäst för dig, men säkerligen hjälpa dig på traven.

För hälsa och styrka. Sen ska vi spela en jävla massa Dota2 också – blir hur trevligt som helst. Sköna maj – välkommen!

 

 

18280637_10154301792141721_1177469672_n
Dray