Några riktigt trevliga nyheter

Nu har jag några riktigt trevliga nyheter. Två stycken för att vara mer exakt, och jag skulle vilja råda er att inte missa detta. Kommer att bli två riktigt roliga grejer som händer. Vi börjar med det som händer på Lördag. Nu på Lördag kommer jag och Blewd ta med oss Archipelago till Stockholm och casta därifrån. Det är ett samarbete med SEB Banken på Stureplan. Adressen är Stureplan 2. Vi börjar kommentera därifrån 10.00 på förmiddagen och kör på tills det är stängt. Deras bankkontor kallas för Experience Center och dom vill erbjuda något nytt som bank. Rätt ball grej, vi är på plats och kommenterar Kiev Majorn naturligtvis, samtidigt kan ni springa på oss och säga hej mellan matcherna om det önskas.

Kiev Majorn tar sen slut på Söndagen, vi kommer att åka tillbaka till Enviken å köra finalerna därifrån. Så att vi får göra klart det fantastiska eventet. Det pågår ju just nu också, så glöm inte att kika in på streamen medan det händer! Vi startar 08.00 på dagarna, förutom då Lördagen som vi kommer starta eventuellt lite senare (beroende på lokala tider i Kiev)

Vidare ska du absolut spika datumet 6/5 – återigen i Stockholm med start klockan 18.00. Då kommer vi att ha en sk. subträff. För den som inte begriper vad det handlar om så är det enkelt, den som är subscriber i min kanal får en chans att möta andra likasinnade på en fysisk mötesplats. Man kan ha varit medlem i 1 dag eller i 36 månader, det är helt ointressant. En person som dyker upp på en sån träff känner att det är trevligt att träffas fysiskt, gillar att dricka en god dryck eller äta god mat i vänners lag. För att man inte ska behöva bli supernojjig över att komma själv så får man gärna ta med sig en +1 också. I dagsläget är vi 70st anmälda, det finns ungefär 30 platser kvar. För att få din plats behöver du föranmäla dig till annasolsson@live.se

Kom ihåg att höra av dig till samma adress om du ändrar dig, så att någon annan får chansen att komma istället för dig!

Två skitroliga grejer, nu är det bara upp till dig om du törs/vill/kan hänga med på lite roligheter. E-sport, Gaming och Twitch ska förena oss ju. Det är supermysigt!
tralalala

 


 

Har du missat att jag och Mats har startat en podcast som är utanför e-sportens ramar, som är mer hjärta och humor än annat så måste du lyssna in den här (Sök på #livet eller livet i vilken podapp du vill!)

Avslutningsvis måste jag verkligen säga TACK till alla er som stått ut med mig i sjukdom, och i flytt. Det har blivit mindre streams men ändå fortsätter ni att supporta och vara stöd. Det är guld värt för mig. Ni som tappat gnistan förstår jag, men hoppas att se er tillbaka med ett hjärta i kanalen så snart som det bara går!

Psst. En annan grej, som jag inte riktigt vill nämna än men inte kan låta bli. Nästa gång blir det GG-bar igen som vi kör subträff på, och den gången ska vi fylla hela stället. Håll utkik!