Kiev Major och morgondagens tippning!

321321321231
Truls ”Archip3lago” Warvsten är på plats för eventet. Vi sänder från Enviken den här gången!

 

Morgondagen kommer bjuda på två stycken omgångar där vi tittar på 4 olika lag. Problemet är att flera lag spelar samtidigt så vi kommer att behöva prioritera. Fokuset kommer att vara på OG och de Europeiska lagen, men med OG som nummer ett.

Jag och Archip har kikat lite på vad vi tror att det blir för resultat under första dagen, och det ser ut såhär:

betspawn

 

Får väl erkänna att jag chansat till det lite på sina ställen för att göra det mer intressant, men några löften från Truls är att OG är förhandstippade riktigt högt upp, och han sätter Brasilianarna långt ner. Föga förvånande. När jag frågar Truls om vi ska få se nått otippat så säger han just det, tar sig SG vidare över OG så vore det rätt galet. Eller om vi tappar EG eller Newbee, men det borde väl inte riktigt bli så lägger han till. Vi får se helt enkelt.
Glöm inte att göra din egna rad och tävla med mig och Truls hos Betspawn

ie53vuayr5vlgrzeul2g

 

Sändningarna startar strax innan 08.00 imorgon. Bring kaffe.