Penicillin

I går när jag skulle lägga mig snurrade hela världen, det gjorde den när jag vaknade också. Tydligen ett inte helt ovanligt problem som kan uppstå när man käkar flagyl. Jag har ju ordinerats att äta ett kraftigt inflammationshämmande preparat i antibiotikafamiljen för att minimera risken för problem med läkning. Kändes dunder första dagen, nu andra dagen är jag helt mosad då som sagt. Kommer inte orka träna men får vara glad för att jag gjorde det under första dagen.

Blöder genom kallingarna mellan varven, inga stora mängder dock det känns jävligt bra faktiskt. Nu håller jag bara tummarna för att det ska fungera, och att tiden som jag äter flagylet ska vara värt det för att jag ska kunna läka bra. Det känns inte värt det nu. Upp som en sol och ner som en pannkaka är verkligen hur det känns, men ska testa att vila lite och hoppas att det hjälper. Så jag fortsätter med hyrfilm och att dra täcket över huvudet. 

3st tabletter per dag ska jag käka Vidare ska jag äta 3 x 1 diclofenak, och 3×2 665mg alvedon. Det är mot smärta och viss inflammationshämmande i diclofenaken också. Sen har jag en magmedicn som jag tar för att det ska rulla på när jag väl går på toaletten.
Just nu är jag mest svullen, sliten, trött och yr. Ger upp ett tag!