På fötter!

Bokstavligen på fötter. Detta har varit en riktigt wierd dag.
Jag har ju spenderat mer eller mindre hela gårdagen i sängen, vilket resulterade i att jag kände mig riktigt trött på att ligga still när jag slog upp mina bruna ögon 04.00 imorse. Jag kunde inte somna om, så kikade en film och sen lixom var det ju morgon. Så jag tog mig en löparrunda. Syftet är enkelt; Jag vill bli återställd så snart det bara går i rumpan. Det kommer ta en stund (Läkaren rekommenderade 2 veckors sjukskrivning) men jag berättade för honom att jag har egen firma, så det finns ingen sån lyx. I alla fall joggade jag runt, och när jag sen kom hem så skrek min kropp av kreativitet. Det kan bli så ibland, så vad jag gjorde var helt enkelt att jag började baka bröd, som vi skulle bjuda på senare under kvällen, och sen gjorde vi i ordning lite glass och bakade kakor. Samtidigt lagade vi mat, grannen var över på besök och det var allmänt totalt kaos. Det är faktiskt rätt trivsamt med kaos ibland dock, så det var okej! Sen drog jag iväg till Falun, plockade upp Mats och vi gjorde ett podavsnitt.

Skyndade mig förbi lite affärer också, för jag vill nog spara ut lite hår igen, så beslöt mig för att skaffa mig en hätta, blev en gubbakeps och lite skjortor. Tyckte det såg ganska bra ut i sin helhet, så det var gött.

Hade lite gäster över som fick äta mat, och vid 23.30 drog dem hem och jag for iväg till gymmet för att se till att få maximalt fart på blodet, det är ju bra med rörelse för läkningsprocessen, så känns som att jag verkligen inte vill missa det. Asså nu får jag en ordentlig chans att läka dessa sår, och jag tänker ta den chansen.Jag tänker (bortsett från dag 1 när jag mer eller mindre var stupad) äta nyttig mat, röra på mig, sova ordentligt. Självklart kommer jag att käka penicillinet och de smärtstillande och mjukgörande pillren jag fått också. Nu SKA jag bli bra i rumpan, man kan lixom inte ha det här mer än två år och fortfarande känna sig förnöjd.

Jag tror mycket på rätt inställning också för att saker och ting ska fungera bra, och jag har rätt inställning nu. Dagarna fram tills att Kiev Major startar (På måndag) kommer mitt absoluta fokus vara att ge mig själv de absolut bästa förutsättningarna för att bli återställd. Men det ser ut att finnas lite plats för att spela också, så jag kommer till streamen, dont worry!

18052333_10154272922271721_1892293444_o
Lite posering med min nya hätta, älskar den, och sen tycker jag fan skjortan sitter bra också. Givetvis ville Drej vara med på bild (Som jag ber annars att vara med på bild men då säger han alltid nej!)

18052490_10154272922991721_118933422_o
När jag hämtade Mats så kommer han ut med 9 soppåsar ”Städat lite” säger han. Ni kan ju själva se hur full i skratt han är åt hela situationen
18053272_10154271786981721_594024097_o
En liten kopp kaffe på ett fik hann jag med idag också. Är fan duktig!!

18049508_10154272922201721_595796752_o
Sen avslutade jag kvällen på gymmet. Blev ett ultrakort pass, typ 25minuter