Kirurgspotting

Det blev tidigt idag. Tror jag vaknade 06. Hade räckt med 6.30 men är ju inte direkt cool i sinnet när man ska sövas och få sprutor i arslet.

Jag sitter på väntrummet nu med knähöga strumpor och dessa klädesplagg som en får lov att nyttja för att bli opererad. Jag tycker det är jättebra att de är praktiska och allt det där men det hade ju inte varit helt orimligt att addera lite stil på dem. Jag menar något gräsligt fulare kan jag inte komma på, sen att allting saknar resår är ju bara pricken över iet. Alltså ett par kalsonger som inte ens sitter kvar. Antagligen är det för att man inte vill ha något som spänner men återigen, kom igen, lite motstånd kan väl resåret ge.

En annan grej jag tänkt på är det här med fasta. Vissa menar att jag ska spotta år snusen som en del av fastan men det tror jag inte riktigt på. Framförallt tror jag inte att livet skulle fungera utan snus i åtta timmar. Eller mer lixom. Nä. Det fick jag dock bakläxa på nyss här. ”Har du en snus i” ”Nej det har jag nog inte” ”Du får spotta ur den” ”Jag gör det innan operation” ”Nu!” Vågade inget annat hon var för bestämd.

Nu har jag en infart i alla fall och de kollade blodsockret. Kul grej att man fick ta alvedonen med saft. Jag bytte till vatten förstås men fattar inte vad man ska man saft till. Finns säkert en förklaring. Eller inte

Nu ska jag bara vänta på att det är min tur. Kirurgen kör tydligen flera på rad en sån här dag. Hoppas han tvättar sig ordentligt mellan rundorna. Äh ska väl inte nojja på för hårt här. Nu hoppas jag fan att det blir bättre efter detta.

Over and outIMG_20170418_074915